Náš tip na dárek: Zářivý úsměv

Naše recepce nově nabízí dárkové poukazy “Zářivý úsměv” na plně profesionální a odbornou hodinovou dentální hygienu, třičtvrtěhodinovou dentální hygienu do 15 let věku a dvouhodinové ordinační bělení zubů. Poukazy mají formu barevných názorných pohlednic na rubu s názvem dárcem předplacené služby a odkazem k pohodlnému on-line výběru vlastního termínu. K poukazům nabízíme různě barevné sváteční metalické obálky.

Dentální hygiena za 1750 korun zahrnuje profesionální čištění zubů (odstranění zubního kamene, měkkých nánosů, pískování, depurace), instruktáž čištění zubu, úpravu retenčních míst, fluoridaci, prezentaci digitálních zvětšenin snímků vlastního chrupu a jeho případně nejzranitelnějších detailů, motivaci ke správné péči o dutinu ústní, předběžný nástin budoucí léčby. Nabídku individuálně vhodných zubních a mezizubních kartáčků.

Dentální hygiena do 15 let věku za 1400 korun obsahuje názorné obarvení zubů Plaque Agentem k identifikaci rozsahu zubního plaku, prezentaci digitálních zvětšenin snímků vlastního chrupu a jeho případně nejzranitelnějších detailů, instruktáž správného čištění zubů, odstranění měkkých nánosů, úpravu retenčních míst, fluoridaci, depuraci, nabídku individuálně vhodných zubních kartáčků a pomůcek pro čištění mezizubních prostor.

Domácí bělení s nosiči na míru za 7800 korun představuje zdravotně prověřenou kvalitní sadu bělení na bázi slabého roztoku peroxydu a její dvouhodinovou odbornou ordinační aplikaci na stomatologickém křesle dentální hygienistkou s instruktáží ohledně další údržby a uchování vyběleného chrupu.

4 odpovědi na “Náš tip na dárek: Zářivý úsměv”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *